top of page

Sommaren går mot sitt slut.

Nu har det gått drygt 3 månader som jag började handla mer seriöst och 7 månader sedan jag startade upp min infront terminal. Och måste säga att de gått bättre än förväntat. Var extremt ödmjuk inför sommaren både då ja kände att jag fortsatt var och är väldigt ny och har mycket att lära, men också för att jag vet med erfarenhet att sommarbörsen brukar vara väldigt lugn. Men tycker verkligen att de har varit en grym marknad att handla i. Mycket hause och hype som hjälpt till med välfyllda orderböcker att veva i. Något som jag känner är riktigt tråkigt är att man mer eller mindre bortprioriterat all form av ledighet och bara suttit och handlat så har man missat mycket roligt som hänt runt om i sin omgivning. Känner verkligen att jag inte har njutit av sommaren som varit då jag bara suttit framför skärmarna och handlat, medans polarna varit iväg och gjort annat. Men den tiden som man lagt framför skärmarna har verkligen gjort sitt vilket känns riktigt kul. Sa till mig själv i början av sommaren att när jag blickar tillbaks på den så kommer jag vara en helt ny trader som utvecklats och tagit den till en helt ny nivå och de känner jag verkligen att jag gjort. Allt har verkligen med den skärmtid och överlag den tiden jag har lagt ner på det hela. Har alltid varit väldigt självsäker i att jag vet att jag kommer lyckas inom det här. Men då gäller det verkligen att lägga ner den tid som krävs för att få det och lossna. Tradingen har mer eller mindre gått och blivit något som jag snarare älskar på grund av att de är ett sådant speciellt yrke som verkar kräver att man gillar att pusha sig själv och prestera för att kunna få belöning för det hårda slit och jobb som man lägger ner. Skulle egentligen säga att jag är motsatsen till vad en trader behöver vara. Är en extremt känslig människa som ogillar stora risker (gäller att hitta en riskprofil som passar än och ens personlighet) och är en perfektionist. Men tradingen har verkligen öppnat upp en ny sida hos mig som jag aldrig trodde jag skulle finna. Har verkligen byggt upp ett självförtroende och skinn på näsan som inte bara har påverkat min handel positivt utan även i livet i det stora. Vågat ta för mig mer, säga vad jag tycker och tänker och inte följa alla blint som en svans. Har lärt mig träna upp min disciplin och byggt rutiner runt om i min vardag. Tradingen har helt enkelt fått mig att öppna upp nya sidor hos mig själv som jag aldrig trodde jag hade. Älskar låten Apelsinskal med Tjuvjakt "För de som inte tog mig på allvar

Vi tar det i min tacktal, fuck y'all

För vi jobbade i skuggan, vi stod ut

Men allt vi gör är mos nu, i solljus

Hade flingor i min skål, det var hood life

Nu vi säger 'Skål', för det good life" Detta är bara början och jag blickar in i hösten med en ödmjuk inställning där jag fortsätter fokusera på min utveckling, bli bättre och försöka blöja nya marker för varje dag som går.


227 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page